Nieuwe les Klassieke pilates

Iedere vrijdag ochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur

Vanaf vrijdag 16 januari a.s. kun je bij Bartlett’s de les Klassieke Pilates volgen. Klassieke Pilates is een effectieve bewegingsvorm, die door Joseph Pilates na 1940 is ontwikkeld. Deze trainingsvorm legt de nadruk op concentratie, controle, precisie, vloeiende bewegingen en ademhaling. Het doel is om het lichaam vanuit de “core” te versterken. Van daaruit wordt een evenwichtige opbouw van het lichaam gecreëerd, met een correctelichaamshouding. De les is een uitstekende aanvulling op het bestaande programma. Klassieke Pilates kan een uitkomst bieden bij klachten zoals nek- en rugklachten, bekkeninstabiliteit, artrose of wanneer je wilt herstellen van een blessure.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Er zijn nog geen tags.

De Warmoes, Bollenhofsestraat 138, 3572 VT, Utrecht . Email :vanessa.bartlett@kpnmail.nl     mobile : 06-484 94045

Copy Right Bartlett's body & mind created  with Wix.com

Volg ons op FaceBook

  • Wix Facebook page